I love my blog : segalanya tentang blog saya

Saya sayang blog saya .yaa sudah semestinya larh .thanx Cik Mulat coz tag fira :D syg kamoo ! sape2 nk join sila la klik2 banner kt bwh ni .Cik Mulat ckp 'join la sape2 nk join ' .So ,jgn malu2 segan2 tuk join k .


ok ,masa tuk jawab soalan ..

Sejarah nama blog dan kisah di sebalik header dan background blog.

nme blog ni i am afirah cebab afirah kan nme aq n blog ni aq punyer ,so aq taruk la nme tu .lau psal header ,aq rse aq punyer tu xlayak nk di panggil header cbb gmbr tu aq maen edit je pastu ltak kt ctu .background ni plak ,tyme first wt blog smpai skrg msih gne yg same cebb aq rse yg ni cantik .huhu

Berapa kali anda update blog.

aq update blog tyme ade mse free .ceyh ,bjet bz .haha .klau cuti ke aq update la sehari skali ,slang 3 hari ke .nnt da blik mktb ssh da nk update ,myb nnt jd sminggu skali or sbulan skali .aduih !nnt mst aq rndu nk blogging =.='

Sebab utama anda buat blog.

cbab utama ..hurm ,tertarik n terpengaruh ngan kwn .diorg slalu cter sal blog diorg lam klas .pstu rse nk cbe .then ,wujud la blog ni .

5 pekara  mengenai blog anda yang patut di ketahui.

1. mula ditubuhkan pada 5 Oktober 2010 
2 .blog ni psal spenuhnya pasal aq ,org2 yg aq syg n kdg2 aq selit jgak pasal bnde laen .
3 .kdg2 blog ni da jd mcm diari aq 
4 .aq sgt suka ble org komen entry aq .hahax
5 .ribuan trima ksih tuk korg yg sudi follow aq punyer blog .

5 entry terbaik di blog anda yang patut di baca

aq xtau yg mne yg terbaik .tp ni yg terbaik bg aq la ..

3 pekara yang tak dapat di lupakan sepanjang berblogging.

1 .ble dpt follower .teruja kott XD mcm nk jaja satu kampung !
2 .ble entry aq ade org komen ..happy cgt2 
3 .BW .dpt tgop header diorg yg lawa2 n entry yg menarik .

10 blog kegemaran anda.


Tips yang anda nak kongsi kan dalam berblogging ini.

alamak !tips ?aq un msih bru dlm berblog ni .tp aq nsihatkan korg lau BW tinggal la jejak .lau x nmpak cm stalker je kan .satu lagi lau org sruh kte follow blik ,ringan2 kn la tgan tuk follow blik .xslh kan sling follow memfollow .

sejauh mana anda sayang blog anda.

jauh ,mcm jln kaki dri klantan ke negeri sembilan .haha .xde lah ,aq syg blog aq ni .lau xupdate sehari rse mcm sedey .cbb mcm ade yg xlengkap .blog ni da mcm sbahagian dri idop kot .*over sudaa .haha

 3 sebab kenapa perlu datang/berkungjung ke blog anda.

1 .aq amat mengalu-alukan kedatangan korang .komen2 korang aq trima dengan hati yg terbuka .
2 .mne la tau kan ble korang dtg sini dpt something yg berguna ke ,mghiburkan hati ke .xpun dpt knl aq kaan .hahax
3 .lau korang dtg sini .nnt  aq berkunjung dkt korg punyer blog blik :D

Tag 10 blogger 
jom tgop sape yg bertuah ..
kte harap korang join tau .
I love my blog : segalanya tentang blog sayaSocialTwist Tell-a-Friend


About Me

My photo
hye , I'm Fira , 19 yrs old , Kelantanese , accountancy student , UiTM KT :D

Blog Archive

Followers

Recent Visitors

my sis

my sis
i adore u sis :D

award :D

Photobucket


..

Superman Logo 2), url(Superman Logo 2), auto;}

laungkan di sini ! :D